De ontwerpster

Al de kettingen op deze site zijn handgemaakt door Dingena Bakker

Dingena Bakker ('89), maakt (en verkoopt) al kettingen sinds zij veertien jaar is. Deze `uit de hand gelopen’ hobby maakt haar helemaal blij naast haar kindjes en administratieve baan. Helemaal sinds ze haar creatieve baan opgezegd heeft bij een Italiaanse designwinkel, waar zij werkte als interieuradviseuse/ ontwerpster.

Bij het maken van de ketting wordt uitsluitend gebruik gemaakt van mooie kwaliteits kralen, denk aan glas, geverfde zaden, echte stenen, half-edelstenen, hout, metaal.

Elk sieraad is uniek. Dingena Bakker: “Waarom in serie werken als er zoveel mogelijkheden zijn!?” Haar kettingen worden gekenmerkt door a-symmetrische vormen en een stoere, nonchalante en toch vrouwelijke stijl.

Er wordt ook op bestelling geleverd. U kunt met uw kledingstuk/outfit langskomen of er een foto van mailen, dan wordt er in de door u bedoelde stijl en kleur een ketting gemaakt. Alle wensen zijn dan welkom, denk aan lengte, dikte van de kralen en budget. Ziet u een ketting op de site die u erg aanspreekt maar wenst u het in een andere kleur? Ook dit is mogelijk!

Met een ketting van Studio Dingena Bakker draagt u een stijlvolle blikvanger, die uw outfit compleet maakt!

       

“Dingena weet op eigenzinnige maar stijlvolle manier bij iedere smaak en persoonlijkheid een passend halssieraad te creeëren. Daarbij zijn harmonie, schoonheid, eigenheid en lef kernbegrippen. Ieder sieraad van Dingena Bakker is een kunstwerkje op zich!”

© 2011 - 2024 Dingena Bakker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel