Verzending

Bij Studio Dingena Bakker zorgen wij altijd voor een mooi pakketje in uw bus! Alle bestelde sieraden worden bezorgd als kado, voor u of iemand anders! We streven er altijd naar de sieraden/ kadobonnen binnen 2 dagen te verzenden! Heeft u haast? Wanneer u dit vermeld bij uw bestelling zorgen wij voor een zo spoedig mogelijke levering!

Wij berekenen geen enkele verzendkosten!

Woont u dichtbij Studio Dingena Bakker? Dan kunt u uw sieraden ook ophalen, stuurt u dan een mail naar info@dingenabakker.nl of bel 0620364669!

Ruilen is mogelijk wanneer u dit binnen 5 dagen meld, en binnen 7 dagen weer retour stuurt. De kosten voor het retourzenden zijn wel voor uw rekening.

02350040000.jpg

Garantie

Op alle producten die Studio Dingena Bakker verkoopt, geven wij 6 maanden wettelijke garantie, mits het product deugdelijk is gebruikt en verzorgd.

Een aantal zaken geven geen recht op garantie, dit zijn:

Natuurlijke slijtage van materialen

Vlekken of verkleuring van materiaal door parfum, bodylotion, huidvet of haarlak

Verkleuring van materialen door vocht.

Onze sieraden kunnen verkleuren wanneer ze in aanraking komen met vocht, vet of chemische stoffen. Daarom raden wij u aan om sieraden niet te dragen tijdens het douchen of zwemmen en te bewaren op donkere en droge plek. Zorg er daarnaast voor dat uw sieraad niet in aanraking komt met parfum, bodylotion, haarlak of andere chemische producten.

Is uw sieraad kapot gegaan? Dat wil zeggen; is het draad kapot, is het slot kapot, is een kraal gebroken, of is er iets anders kapot gegaan? Neem dan contact met ons op en wij repareren u sieraad.

© 2011 - 2024 Dingena Bakker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel